Torekov

Torekov Föreläsningsförening

Kontaktperson: Gunder Jönsson

E-post: gunder.jonsson@npn.se


Program hösten 2023


Söndagen den 17 september kl. 18.30, Torekovs Hotell. OBS: Platsen!!

Lars Henningsson

"En resa i en Hoteliers liv"

Lars Henningsson, lantbrukssonen som med energi, stilkänsla och stort entrepenörskap förvandlade hotell Skansen till landets bästa Spa och konferensanläggning och som fått hotell Reviera Strand och Torekovs Hotell att blomstra. 


Söndagen den 8 oktober kl.18.30,  Hovs Förssamlingshem 

Schlagerkompaniet Naumann & Knutsson

"Schlagers från förr"

Duon Naumann & Knutsson bjuder på en bukett oförglömliga schlagers från 50-60-70-talet. I ny fräsch tappning varvat med småprat blir det sång och musik av bland annat Siw Malmqvist, Sven-Ingvars och kanske någon rockig Elvis-låt.


Söndagen den 22 oktober kl.18.30, Torekovs Församlingshem

Ingrid Skoog

"Skoogs åkeri"

Ingrid Skoog berättar om familjeföretaget Skoogs åkeri som startade i Torekov 1967 av Karin och Georg Skoog. Idag drivs företaget av andra generationen, syskonen Ingrid och Stefan Skoog.


Måndagen den 13 november kl. 18.30, Förslövs Församlingshem. OBS: dagen!

Marie och Jonas Heberlein

"Heberleins"

Heberleins började för fyra generationer sedan med farfarsfar som invandrade från Tyskland 1932. Startade sedan verksamheten när Hilmer Heberlein flyttade till Förslöv. På 1950-talet började sonen Gert i verksamheten. Sedan dess har barnen Marie och Jonas fortsatt den framgångsrika verksamheten, där man fått åtskilliga priser för fina varor. Kanske bjuder de på smakprov.


Söndagen den 26 november kl. 18.30, Västra Karups Församlingshem

Tomas Eriksson

"33 år i världseliten"

Tomas Eriksson född i Grevie är en av världens mest framgångsrika fyrspannskuskar. Han har vunnit 17 SM-guld och 2 VM-guld såväl i individuellt som lag. Tomas är också känd från teve-programmet Mästarnas Mästare.Terminskort kostar 120:- kr och enstaka föreläsning 40:-.


Programmet kommer att införas i HD/NST lördagen före föreläsningsdagen under rubrik Föreningar, då med eventuella förändringar.


Alla hjärtligt välkomna!

I